aca ne?

cikgu mule berceloteh..cot..cet..cot..cet..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, February 3, 2011

ini malam kami...

entry ini ditujukan khas buat kesayangan ku mira cyg n nana cyg ...terima kaseh sebab adakan malam untuk kite-kite aje..kikikiki...ceritanye begini..idea ni datang dari cik mira yang seboleh-boleh nak wat gathering alang-alang dye tak ade praktikal and nana plak balik cuti..so, kitorang pun ape lagi..sooooo excited la nak makan malam bersame...





pong pang pong pang....kitorang pun oderlah makanan dan minuman..mak aii..sume name pelik-pelik aje...mawi berapi...coleseum 1986..mee shah rukh khan..portugis armada.. blah3...ni pulak air sirap bandung yang warne-warni..weee..nak minum pun sayang nak oiii...

nasi goreng lekuk ditengah..haha...name betul dye nasi gorang coleseum...tak separuh pun?? huhuuu..makanan wajib bile family kitorang datnag sini..


ini lah cik nana cyg..dye makan..chiken chop..mira kate nana makan CHOP STICK! sangat yakin ok..sekali tersalah plak..!ha.ha..


eheemm...lupe nak beritahu..cik mira bawak cik paan..sape cik paan tu? haaa...yang tu kene tanye tuan punya badan la..huhu...

ini makanan mira...lamb chop..sangat menarik...at the end, paan yang tulun habiskan..haha..

ini pulak menu kedua saye!!! nasi air...memang berair betul.! wawawaaaa..makanan tadi tak dapat ditelan sepenuhnye...sebab mira yang habiskan..hak!

hohoo...taklupa juga pade cik nana...dye bawak cik bulatan a.k.a cik afiq..siap main suap-suap lagi..ape ni...? tak de sape nak buat saye cenggitu..huk..=_=



sebabkan kitorang tau yang kitorang bakal mengHAVOCkan restoran tu..maka kitorang blah awal-awal duk luar..kang mengganggu plak pelanggan-pelanggan lain...heehh..


amik gambar sebelum balik...daaa...~

pastu kirorang gi kat mini taj mahal plak..ngeee...kenape tak balik lagi?sebab kononnye kitorang nak celebrate nana yang besday dye bulan 12 arituh..hak3...lambat 2 bulan ni..

kiut aje ek..besday nana..name kitorang pun ade...

ready before tiup lilin..hehh


mengepung angin agar tidak memadamkan lilin kitorang dulu...haissshh...pegi main jauh-jauh la angin...

sangat gembira melihat kek kami..kek coklat gitu...yummmy...

sampai sayang nak makan..tengok saje lah...heee


kenapa saya mesti menjadi jambatan diantara dua klcc ni? hukhukhuk...=_=


ade orang snap curik-curik ni..eisshh3

cik paan buat apakah? hibernisasi ke ape? hahaaa...

gosip phone baru...ade orang tu bei phone same ng cik abg dye lah mira..kite bile lagi ni...kikikikiki

selamat tinggal mini taj mahal..perut kami dah kenyang..jadi, boleh balik dengan gumbiranya...(^_^)



1 comment:

  1. hahahha..sooo swweeettt..nak gathering lg!

    ReplyDelete

pot..pet..pot..pet disini