aca ne?

cikgu mule berceloteh..cot..cet..cot..cet..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, February 11, 2011

makan malam bersama Tun Mahathir


Makan malam bersama Tun Mahathir di kampung Morten

hehe..macam orang besar-besar je cakap.. actually Tun datang ke Melaka untuk majlis Pemikir Muda UTeM. so malam sebelum majlis tersebut Tun dan rakan-rakan seperjuangan pergi makan bersama rakyat di kampung Morten Melaka yang penuh dengan keunikan kampung melayu..aiceceh.. nak bangga ke ape ni? tapi yang penting kire ni macam sesi bertemu rakyat la jugak..antara rumah yang menarik kat kampung Morten ni..caarraaa lah..


tak kisah walau ape pun ceritanye, yang perlu di mention disini kitorang datang betul-betul mase Tun sampai..wink2.. gumbirakah? haha.. mesti la..sebab rase macam disambut pulak mase tu..hee..

pengawal: uii cik adik..tulang besi ke jalan tengah-tengah tu?

aku: cakap dengan kite ke tu..?

pown..pown..pown..wiiiinnnnnggg...(bunyi siren macam ni ke? ) hee.. Tun pun sampai dengan TYT Melaka beserta Ketua Menteri Melaka .


hikhikhikk..memang xboleh di belahkan..semua orang-orang kampung..(uuppss) kire rakyat jelata jalan dekat kaki lima..ni apesal budak perempuan 4 orang ni boleh tersesat jalan sekali dengan Tun ni? huhuu..biar la..pak guard tak bising pun..


macam biase..sempat berposing entah ape-ape sementare tunggu mereka melawat sekitar kampung tersebut.
.

dan akhirnya kami pun makan dengan suka-sukinye..nasi lemak pun nasi lemak lah..perut dah lapar ni..hee..ape-apepun Syukur Ya Allah..ade jugak rezeki kami malam itu.. (islamik sket..hek!)

No comments:

Post a Comment

pot..pet..pot..pet disini